Do të donim shumë të dëgjonim nga ju!

E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Telefon: +355 4 22 55 937

Fax: +355 4 22 55 936

Adresa: Rr. Xhorxhi Martini 10, Tirana, Albania

 

Ju mund të rezervoni dhomat tona 24h


Rezervo tani

Mënyrat e pagesave

Ne pranojmë mënyrat e pagesave si më poshtë:

       

  • Maestro Cash Card
  • Visa Card
  • Mastercard
  • si dhe pagesa Cash

Rekomanduar nga

 
 

Ku ndodhemi?