Këto dhoma ofrojnë pamje të qytetit të vjetër, kanë tavane të lartë si dhe një zonë për tu ulur ose për të punuar. Tualeti është paisur me kabinë moderne dushi.

 

 

Tiparet e përgjithëshme

 • Pamja – Qyteti i vjetër
 • Dekori – Modern
 • Krevati – Dopio i madh ose me dy krevate
 • Duhanpirja – Zona të përcaktuara për pirjen e duhanit
 • Karateristika të tualetit –
 • Kabinë dushi me nje spraj trupi shtesë
 • Maksimumi i Okupances – 2 Persona

Tiparet e dhomës

 • Ajër i Kondicionuar
 • Nje Televizor me ekran të sheshtë HD
 • Minibar
 • Tryezë pune
 • Kasafortë në dhomë
 • Tharëse Flokësh

Ju mund të rezervoni dhomat tona 24h


Rezervo tani

Mënyrat e pagesave

Ne pranojmë mënyrat e pagesave si më poshtë:

       

 • Maestro Cash Card
 • Visa Card
 • Mastercard
 • si dhe pagesa Cash

Rekomanduar nga

 
 

Ku ndodhemi?