Ne ofrojmë shërbimet e mëposhtme:

 • Parkim falas
 • Restorant, Bar, Kafe
 • Salla e konferencave, hotelieri për konferenca, takime biznesi etj, sipas kërkesës, shiko këtu!
 • Shërbime sekretarie (shtypje, faks, skanim)
 • Internet falas (pa tel dhe kabllo)
 • Lavanderi
 • Shërbimi i hekurosjes
 • Zonat e duhura të pirjes së duhanit
 • Tavolinë udhëtimi
 • Organizajmë shërbimin e taksisë
 

Ju mund të rezervoni dhomat tona 24h


Rezervo tani

Mënyrat e pagesave

Ne pranojmë mënyrat e pagesave si më poshtë:

       

 • Maestro Cash Card
 • Visa Card
 • Mastercard
 • si dhe pagesa Cash

Rekomanduar nga

 
 

Ku ndodhemi?