NE JU OFROJMË:

tre salla të ndryshme të cilat mund të rezervohen në raste drekash, takime biznesi, konferenca apo evente të tjera

Katering për eventet tuaja (bufe, drekë/darkë ose kokteil)

Dekorim salle me pagesë ekstra.

QERA:

LLOJI I SALLËS KINEMA NË FORME-U KOCKTEIL KLASË DP* GD*

 

Sallë konference
në katin e gjashtë
me taracë 36m²

 

30 pers. 22 pers. 24 pers. 20 pers. 100€ 80€

Sallë në
katin e parë
me oborr

 

50 pers. 30 pers. 45 pers. 30 pers. 90€ 70€

Sallë në
katin e nëndheshëm

 

45 pers. 30 pers. 32 pers. 25 pers. 80€ 60€
 
*DP= Cmimi për ditë te plotë / GD= Cmimi për gjysëm ditë
 
PAJISJET:

Pajisjet e mëposhtme jane gjithashtu te përfshira në qirane e salles:
– Projektorë,
– Ekran,
– Flipchart,
– Materiale të tjera (sipas kërkesës)
.
– Mikrofone (me pagesëi ekstra)

PUSHIM PËR KAFE:

2 euro për person dhe përfshin: 
– Kafe Amerikane / çaj / qumësht
– Kek / biskota 

Ju ofrojmë edhe ushqim ose pije shtesë në varësi të kërkesave tuaja. Në këto raste aplikojmë çmimet normale të bar / restorantit. 

Për rezervime ju lutem të na kontaktoni si më poshtë: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 

Ju mund të rezervoni dhomat tona 24h


Rezervo tani

Mënyrat e pagesave

Ne pranojmë mënyrat e pagesave si më poshtë:

       

  • Maestro Cash Card
  • Visa Card
  • Mastercard
  • si dhe pagesa Cash

Rekomanduar nga

 
 

Ku ndodhemi?