Këto dhoma kanë tavane dhe dritare të larta të cilat lejojnë që dhoma të ketë dritë natyrale. Disa prej dhomave teke kanë ballkon me pamje nga qyteti i vjetër. Tualeti është paisur me kabinë moderne dushi.


 

Tiparet e përgjithëshme

 • Pamja – Qyteti i vjetër

 • Dekori – Klasik

 • Krevati – Tek

 • Duhanpirja – Zona të përcaktuara për pirjen e duhanit

 • Karateristika të tualetit –

 • Kabinë dushi me nje spraj trupi shtesë

 • Maksimumi i Okupances – 1 Person

Tiparet e dhomës

 • Ajër i Kondicionuar

 • Nje Televizor me ekran të sheshtë HD

 • Minibar

 • Tryezë pune

 • Kasafortë në dhomë

 • Tharëse Flokësh

Ju mund të rezervoni dhomat tona 24h


Rezervo tani

Mënyrat e pagesave

Ne pranojmë mënyrat e pagesave si më poshtë:

       

 • Maestro Cash Card
 • Visa Card
 • Mastercard
 • si dhe pagesa Cash

Rekomanduar nga

 
 

Ku ndodhemi?